FRÅGOR OCH SVAR

Här har vi sammanställt lite av dom vanligaste frågorna!

ÄR NI ETT MC GÄNG?

VILKA ÄR NI?

HUR JOBBAR NI?

JAG VILL ATT NI LÄR MITT EX EN LÄXA, KAN NI HJÄLPA MIG MED DET?

VAD HAR NI FÖR UTBILDNING FÖR ARBETET NI GÖR?

Nej! Vi är ingen mc klubb eller riding club. Vi är en tempelorder med sitt ursprung i Belgien!

Vi är en ideell organisation med kvinnor och män som jobbar för utsatta barn och människor i samhället. Motorcyklar är ett gemensamt intresse och en del i vår organisation.

Vi är helt religiöst och politiskt neutrala. Intagningsprocessen är lång, då vi är noga med att få in rätt människor med hjärtat på rätt plats. Detta är ingen klubb där man kommer och går lite huruvida vädret är. Läs mer under fliken vilka är vi.


Huvudsaken vi gör är hjälp till själv hjälp, tips och råd, guidning i ett system som kan vara förvirrande. Vi går även in som ombud och företräder i dom fall det behövs. Vi börjar med något vi kallar för källgranskning, och tar in så mycket information vi bara kan, polisutdrag, socialutdrag m.m. Allt för att kunna göra vårt jobb så bra som möjligt. Vi är med hela vägen, sitter med i rättegångar, ser till att man kommer till en trygg plats, vi kan stå utanför medans personen packar eller bara behöver en trygg och lugn natt. Alla situationer ser olika ut, men vi gör det som behövs. Men vi är inga hämnare, tvärtom. Vi stödjer även förövarna med information om vad de kan vända sig för att få rätt hjälp i sin aggresion.

Nej. Vi är inga hämnare eller bollträ i en vårdnadstvist. Finns det en fysisk eller psykiskt hot eller våld situation, så hjälper vi till under dom lagar som gäller.


Medlemmarna inom C4J har varierande yrkeskompetenser, beteendevetare, pedagoger, stödassistenter och behandlingsassistenter med stor erfarenhet och kunskap inom socialt arbete.


VAR FINNS NI?

HUR LÄNGE HAR NI FUNNITS?

HUR BLIR MAN EN CRUSADER?

KAN MAN BLI MEDLEM ÄVEN OM MAN INTE HAR MC?

Vår bas utgår ifrån Västra Götaland, men vi finns även på andra orter och växer hela tiden. Vårt mål är att kunna vara rikstäckande.

Vi startade upp i Sverige i början av 2018. Men organisationen har sitt ursprung i Belgien.

Först och främst så ska man ha hjärtat på rätt plats. Vi jobbar ideellt så ingen får någon lön. Har ansökan blivit godkänd efter inlämnat polisutdrag och intervjun, så börjar en lång process innan man blir fullvärdig Crusader. Se mer under fliken Ansökan.  


Självklart! Men då blir man något som vi kallar fullvärdig squire. Alla gör nytta och har sin plats. Vi jobbar ideellt så ingen får någon lön. Har ansökan blivit godkänd efter inlämnat polisutdrag och intervjun, så börjar en lång process innan man blir fullvärdig squire.  Se mer under fliken Ansökan.  


SKÄNK EN  GÅVA


SWISH

1235636022


BG 8304-8

123058493-8


MÄRKNING: GÅVA


OM DU HAR ANDRA FRÅGOR ELLER VILL VETA MER OM NÅGOT, SÅ KAN DU GÅ TILL FLIKEN KONTAKT FYLLA I DÄR SÅ ÅTERKOPPLAR VI SÅ FORT VI KAN.