KONTAKT/KANSLI

CRUSADERS FOR JUSTICE      KANSLI VÄSTRA GÖTALAND

Vårt kansli är nu öppet. Under arrangemang kommer ni hitta öppetider. Till en början kommer det blir den någon gång i månaden, utöver dom tiderna så är det bokade möten som gäller. Så passa på och kom in för att träffa och lära känna oss.

Så vad händer på kanslit?

Förutom våra egna möten kommer vi att köra studiecirklar, både internt och för allmänheten. Vissa evenemang kommer utgå härifrån. Det händer att vi bara umgås och snackar väder och vind, en plats att andas. Kom gärna med förslag. 

BLI VOLONTÄR


Ni vet att ni kan komma in på öppet hus och handla support prylar direkt på plats. Och få möjligheten att träffa och lära känna oss på köpet

Datum och tid annonseras på vår öppna FB sida och under fliken arrangemang. Välkomna, vi ser fram emot att träffas.


AKTUELLT

2022 är ett spännande år då vi lanserar samtalsgrupper och vårt dagläger. samhället  öppnar upp och möjligheterna blir större. Under fliken arrangemang hittar ni mer vad som händer förutom vårt dagliga arbete för utsatta människor.

CRUSADERS FOR JUSTICE ÄR EN IDEELL ORGANISATION.

Alla jobbar på frivillig basis. Vi är därför beroende av ert stöd och era donationer för att fortsätta vårt jobb för utsatta människor. Hjälp oss genom att skänka en gåva på 

SWISH

1235636022

ELLER

BG 8304-8

123058493-8

MÄRK GÅVA


Eller stöd oss genom att handla någon support produkt

"En organisation
som har helheten
från början till slut,
och delar våran
värdegrund"
-Polisen

DU HAR VÄL INTE MISSAT ATT SKAFFA DITT SUPPORT KORT FÖR 2022 ?? 

VI SÖKER KVINNOR OCH MÄN SOM VILL HJÄLPA OSS I VÅRT ARBETE! SOM MEDLEM ELLER VOLONTÄR! LÄS MER HÄR. MEDLEM  VOLONTÄR  ELLER KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER! ALLA KAN GÖRA NÅTT! ALLA KAN HJÄLPA! ALLA BEHÖVS!

VILL DU HA HJÄLP?

ELLER VILL DU HJÄLPA TILL I VÅRT ARBETE?


KONTAKTA OSS

 
 
 
 
 

GRAND COMMANDER

IRON MAN

VICE COMMANDER

PUNISHER

CAPTAIN

FREJA

SECURITY

ODEN

SECRETARY

GERE

ROAD OFFICER

ROADRUNNER