KANSLI V GÖTALAND

CRUSADERS FOR JUSTICE      KANSLI VÄSTRA GÖTALAND

HÄR KOMMER INFORMATION OCH NYHETER FÖR C4J`S KANSLI I VÄSTRA GÖTALAND FINNAS.

Ni vet att ni kan komma in på öppet hus och handla support prylar direkt på plats. Och få möjligheten att träffa och lära känna oss på köpet

Datum och tid annonseras på vår öppna FB sida

Vårt kansli är nu öppet. Längre ner på sidan kommer ni hitta öppetider. Till en början kommer det bli en gång i månaden, utöver dom tiderna så är det bokade möten som gäller. Så passa på och kom in för att träffa och lära känna oss.

Så vad händer på kanslit?

Förutom våra egna möten kommer vi att köra studiecirklar, både internt och för allmänheten. Vissa evenemang kommer utgå härifrån. Det händer att vi bara umgås och snackar väder och vind, en plats att andas. Kom gärna med förslag. (Tryck HÄR

TIDER FÖR ÖPPET HUS

Tider annonseras tillsvidare på vår öppna FB sida


2022

KL 12-15

    JANUARI

    FEBRUARI

    MARS

    APRIL

    MAJ

   JUNI ?     

   AUGUSTI

   SEPTEMBER

   OKTOBER

   NOVEMBER

   DECEMBER


TIDER OCH DATUM KAN ÄNDRAS UNDER ÅRET

AKTUELLT

2022 är här och lite planer för året har vi. Pokerrun kommer såklart igen, där vi har lite nya planer. Även samtalsgrupper planerar vi lansera. En för kvinnor och en för män. Endagsläger för barnfamiljer håller vi på att sätta ihop. Samt en del torgdagar och andra event. Så håll koll för vidare information.

För 2022 hoppas vi att omvärlden får andas och återhämta sig , Covid-19 vill inte släppa taget. Men vi kan inte sluta arbetet vi gör, vi får bara anpassa oss. Vi planerar som vanligt och tar det därefter. Ni har väl inte missat att vi även har ett volontär program. 

Läs mer

BLI VOLONTÄR

DU HAR VÄL INTE MISSAT ATT SKAFFA DITT SUPPORT KORT FÖR 2022 ?? 

VAD HÄNDER?


 2022 kommer med en hel del nyheter.

Så håll koll här eller på vår öppna FB sida